Wednesday, May 13, 2009

Inspirationsbyrån uppfinner upplevelser

För att skapa en hållbar utveckling behövs inte enbart tekniska innovationer. Upplevelseföretaget Inspirationsbyrån satsar medvetet på att arrangera klimatsmarta upplevelser för kunder som vill konsumera hållbart.

-- "Vi vill få gästen att upptäcka att en ekologisk och hållbar livsstil både är utvecklande, inspirerande och välsmakande", berättar Carina Sundqvist grundare av Inspirationsbyrån som nu lanserar Walking Dinner i Göteborg.

Inspirationsbyråns Walking Dinner är ett sätt att upptäcka Göteborg som kombinerar en ekologisk middag på tre olika restauranger med en guidad tur som genomförs i alla väder.

Den bakomliggande tanken går ut på att företagare kan ta ett större ansvar för sitt eget företags klimatpåverkan genom att se över sitt utbud och sin produktion. Vad och hur företagen producerar och levererar har stor betydelse.

- "Inspirationsbyrån är genomgående hållbar. Jag har byggt på den tanken redan från starten. Våra tjänsteinnovationer ska inspirera till en hållbar livsstil och ge ett spännande alternativ för dem som vill förena nytta med nöje!," säger Carina Sundqvist.

www.inspirationsbyran.se

Läs nyheten på Newsdesk

No comments: