Friday, November 12, 2010

Walking Dinner Zogaj!

Vi gör Göteborg oförglömligt!

Vad får man om man kombinerar god mat, historisk rundvandring och ett minnesproffs?

Walking Dinner, som drivs av Carina Sundqvist, går ut på att man gör en historisk stadsvandring mellan förrätt och huvudrätt/dessert. Något som har blivit mycket uppskattat. Nu tar hon in femfaldige svenske mästaren i minne, Idriz "Minnet" Zogaj, för att skapa en ännu mer oförglömlig kväll!

Carina Sundqvist som är byggnadsantikvarie på Inspirationsbyrån låter göteborgarna upptäcka sin stad på ett nytt sätt med en historisk upplevelse kombinerat med god mat. Carina står för guidning och restaurang Swedish Taste för den kulinariska upplevelsen. För att göra det hela oförglömligt inleds nu ett samarbete med Idriz "Minnet" Zogaj - femfaldig svensk mästare i minne och ordförande för Svenska Minnesförbundet.

- Alla mina kunder är mätta och glada efter en Walking Dinner. Nu kommer de också minnas detaljer från guidningen med hjälp tekniker från ett av Sveriges bästa minnen, Idriz Zogaj. Det känns otroligt kul, säger Carina Sundqvist.

Inspiration till konceptet kommer från Memory Walk i London. Idriz har länge funderat på att införa idén i sin hemstad Göteborg. Tillsammans med Inspirationsbyrån kan han nu förverkliga den idén.

- Det här är en perfekt kombination - god mat, fantastisk kunskap och så lite minnestekniker på det med roliga historier - vi kommer göra Göteborg oförglömligt, säger Idriz och Carina håller med.

Konceptet Walking Dinner finns i Göteborg och Stockholm.

Zogaj
Zogaj är ett kunskapsföretag som har din hjärna och din mentala förmåga i fokus. Vi arbetar med metoder för att lära dig att lära så att du kan organisera och hantera din vardag och ditt arbete på ett effektivt och roligt sätt.

No comments: