Thursday, September 20, 2007

Braga & Ramos!

Inspirationsbyrån sänder ett varmt tack till reklambyrån Braga & Ramos för det snygga visitkortet! www.bragaramos.se

Gratis inträde!

Karin på Nordiska veckan släpper inträdet fritt och inbjuder alla kultur och pengaintresserade att boka in 26/9 på Brew House. Inspirerande föredrag och mat och dryck erbjuds i gratispriset. Välkomna!

09:00 - 16:00
Kultur och pengar
Under seminariet om Kultur och pengar diskuterar bland annat kreativa entreprenörer och aktörer inom upplevelseindustrin sina erfarenheter av att kombinera kultur med ekonomisk hållbarhet. Seminariet ges i Brew House lokaler kl. 09:00-16:00 Kostnadsfritt. Välkommen med din anmälan senast den 24 september 2007. Ange organisation/förening, namn, adress, telefon och e-post till
info@gbg.norden.se

Friday, September 14, 2007

Nordisk vecka!

Carina ska hålla ett föredrag inom ämnet Kultur och Pengar under på en seminariedag arr. av Nordiska Föreningen. Här finns mycket att utveckla. Besök dagen och hör mig berätta min syn på hur kultur ska generera stora värden för företag och ekonomi för kulturverksamma! Vi ses den 26:e september på Brew House.

Inspirerade kulturarbetare!

Idag höll jag ett föredrag på Eductus i syfte att peppa arbetslösa kulturarbetare till att vilja och våga starta eget. Att skapa företag av kulturverksamheter är framtiden! Starta så snart som möjligt, jag vill ha fler kollegor! :-)

Wednesday, September 12, 2007

Metrointervju!

Inspirationsbyrån fick chansen att nå ännu fler genom en intervju på Plingsidan i Metro den 13 september 2007. Vi önskar alla som vill anlita oss välkommen att ringa, så guidar vi er till mer inspiration! :-)

Välkommen till Inspirationsbyråns blogg!!

Detta är startskottet på något stort. Nu ger vi oss ut för att inspirera världen. Bloggen kommer att följa oss, vad vi gör och uppnår men även ge tips för att inspirera läsarna.

Mycket nöje!